Prima pagină Corturi Accesorii Galerie foto Contact Containere

Accesorii corturi de inchiriat

Pentru ca dorim sa oferim solutii complete, va putem pune la dispozitie, spre inchiriere, o serie de piese de mobilier pentru evenimente sau petreceri corporate.

Transportul, aranjarea si decorarea lor pot fi asigurate de noi.

Mese si scaune de nunta

La orice nunta, mesele si scaunele reprezinta unele din cele mai importante piese de mobilier. Acestea trebuiesc pozitionate si aranjate perfect pentru ca invitatii sa se simta perfect.

Oferim mese si scaune de un confort ridicat spre inchiriere iar experienta noastra in asezarea si decorarea acestora va da un plus de eleganta si stil oricarui evenimen.
Fotolii

Pentru petreceri de tip corporate sau evenimente speciale, punem la dispozitia dvs. canapele confortabile, usor de transportat si de intalta calitate.

Pot fi inchiriate canapele de 2, 3 sau 4 persoane, iar paleta de culori este variata, astfel incat cromatica petrecerii sau evenimentului sa fie una deosebita.
Mese stand-up si mese de cocktail

Chiar daca spatiul este limitat, exista o solutie: mesele standup. Acestea sunt stabile, robuste si pot fi decorate la fel ca mesele normale.
Galerie foto accesorii de nunta

Iata cateva imagini cu canapele, mese, scaune si mese standup aranjate in corturile CorturiParty:


Oferta

Accesorii

Aranjamente florale Aranjamente florale

Sisteme de sonorizare Sisteme de sonorizare

Catering Catering

Fotograf Fotograf

Fotograf Canapele, fotolii, mese, scaune si mese stand-up


Cascada de ciocolata

Aranjamente florale


Prima pagină | Corturi | Accesorii | Galerie foto | Contact© CORTURIPARTY.RO - Toate drepturile acestui site sunt rezervate CONTACT RAPID: 0721-708.243